torstai 29. lokakuuta 2015

Lukemista pimenevään talveen

AntroBlogi on täällä, olkaa hyvät!


"Yhteiskunnallista kantaaottavuutta antropologien silmin, kansantajuisesti."


Tänä syksynä antropologiaa on tuotu jälleen vähän lähemmäs yleistietämyksen piiriä. Kun se kummi, serkku tai naapuri jatkossa taas kysyy, että mitä se antropologia oikein olikaan, on meillä käytössämme jälleen yksi uusi keino tämän mysteerin selittämiselle.

AntroBlogin toteutuksen laittoi alulle Allegra Lab Helsinki ry. Toimituskunta koostuu vapaaehtoisista antropologeista ja alan opiskelijoista, joita motivoi tieteenalan tunnettavuuden lisääminen ja sen hyödyntäminen yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisemisessa.

Mikä AntroBlogi?


AntroBlogi on laajalle yleisölle suunnattu verkkojulkaisu, joka kommentoi suomalaisille läheisiä aiheita antropologisesta näkökulmasta. Sivustolta löydät tietoa antropologiasta oppiaineena ja osaamisalana, havaintoja yhteiskunnasta sekä työkaluja työelämään - ja paljon muuta.

Haluatko osallistua?


AntroBlogi vastaanottaa materiaalia antropologeilta, kulttuurintutkijoilta ja muiden aihepiiriin liittyvien tieteenalojen edustajilta. Älä arkaile jos mielit mukaan! Yhteydenotot ja juttuehdotukset voi lähettää osoitteeseen toimitus@antroblogi.fi.


Hyppää AntroBlogiin tästä!


Tsekkaa AntroBlogi myös Facebookissa!Hyviä lukuhetkiä!

- MariaEi kommentteja:

Lähetä kommentti